Pro FM Broadcast officieel distributeur van Caliope On Air Suite

Nederlandse Producent van Radio Automatisering Software
Pro FM Broadcast officieel distributeur van Caliope On Air Suite
Sinds 1 mei is Pro FM Broadcast officieel distributeur van de radioproducten van Caliope. Caliope is al sinds 2003 trendsetter op het gebied van radio en televisie-software. Met een team van hoog   opgeleide software ingenieurs met liefde voor audio en videotechniek,werken ze dagelijks aan het verder verbeteren van hun software. Met de samenwerking hopen beide bedrijven dit software pakket beter onder de aandacht van klanten in binnen en buitenland te brengen.
Wij denken namelijk dat het zich zeker kan meten met andere pakketten die momenteel op de markt zijn. De basis wordt gevormd door On Air Suite welke kan worden uitgebreid met Presto (de commercial planner) en diverse andere modules zodat het pakket voor vrijwel elk station op maat te maken is. Een klein station met slechts 1 playout of een groter station met meerdere edities, of zelfs meerdere stations? Geen probleem! Ontdek nu wat de mogelijkheden zijn en probeer On Air Suite gratis 60 dagen uit.

Wij leveren u een volledig werkende versie en de beste support. Voor stations die willen over stappen leveren we niet alleen een import module voor uw huidige automatisering, maar doen we u ook een heel mooi overstap aanbod. Vanwege deze samenwerking geven wij u een zeer aantrekkelijke korting als u nu overstapt van bijvoorbeeld Radiohost naar de software van Caliope. Wij helpen u graag om dit zonder moeite te doen. Bestel nu de software van Caliope bij ons en profiteer van de   korting en voordelen van deze professionele radio automatisering software.