AVT VoIP Telefoon Hybrides voor NPO Radio 1

Na een lange voorbereiding nam NPO Radio onlangs hun op maat gemaakte AVT VoIP  Hybrides in gebruik ter vervanging van de oude ISDN lijnen.
AVT  VoIP Telefoon Hybrides voor NPO Radio 1
Na een lange voorbereiding nam NPO Radio 1 onlangs hun op maat gemaakte AVT VoIP Hybrides in gebruik ter vervanging van de bestaande, en uitfaserende ISDN lijnen. De installatie omvat 3 AVT THipPro VoIp telefoon hybrides met in totaal 40 VoIP telefoonlijnen en een aantal AVT Magic ACip3 Audio over IP codecs.
Deze worden verdeeld over verschillende studio's en werk-en producer en redactie plekken gekoppeld aan een user database voor de verschillende gebruikers (omroepen). Ook zijn er een aantal AVT audio codecs binnen deze installatie die gebruikt kunnen worden door verslaggevers in het veld. Alle telefoon en codec kanalen zijn bedienbaar binnen de AVT gebruikers interface en uiteraard wordt er gebruik gemaakt van de hedendaagse technieken zoals HD Voice, Dante audio en streaming werkplekken. Wij zijn trots dat we dit project samen met AVT en Red Bee Media mochten leveren.