Wie zijn wij?

2001 zijn wij begonnen als ProFM Solutions.
Het bedrijf groeide al snel uit tot een nieuwe leverancier op de broadcast markt.
Na jaren ervaring te hebben opgedaan in de omroepwereld, ontstaat de onderneming letterlijk als een "uit de hand gelopen hobby".
Al snel vinden een aantal omroepen de weg naar Pro FM Solutions en groeit het bedrijf in de jaren daarop stevig door.

Door uitbreiding van de bedrijfsactiviteiten wijzigt de naam in 2008 naar Pro FM Broadcast en kregen we de beschikking over een eigen pand. Pro FM Broadcast heeft zijn eigen plaats in de Radio Broadcast markt ingenomen en inmiddels mogen we diverse lokale, regionale, nationale, commerciële en publieke radio omroepen tot onze klantenkring rekenen. 
Tegenwoordig hebben wij ook klanten in binnen en buiten Europa. Wij verzorgen ook de export van uw project naar het buitenland.

Pro FM Broadcast streeft altijd naar een betaalbare maatoplossing, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. Met een ruim assortiment aan Radio Broadcast apparatuur slagen wij er in om een pasklare oplossing te bieden voor bijna ieder budget.
Van een enkel apparaat tot een complete studio, nieuw of gebruikt: het is allemaal mogelijk. Ook als u wat minder ervaring heeft met Radio Broadcast apparatuur dan kunnen wij u met raad en daad bijstaan. Omdat wij altijd één op één aandacht geven, ervaart u onze aanpak als zeer prettig. 
Hiermee onderscheiden wij ons op deze markt.
 

Aanvullende diensten

Wat doet Pro FM Broadcast nog meer.
 
Naast de verkoop van nieuwe en gebruikte zend- en audio apparatuur, houden we ons ook bezig met installatie, reparatie en verhuur van radio broadcast-faciliteiten, zoals zendapparatuur voor evenementen en STL verbindingen.
We beschikken over een eigen werkplaats met diverse meetapparatuur, waarin vrijwel iedere reparatie of modificatie aan uw zendapparatuur door ons uitgevoerd kan worden.
Neem vrijblijvend contact met ons op of kijk eens rustig rond op onze website.
Wij zijn ervan overtuigd, dat we iets voor u iets voor u kunnen betekenen!

Gert Voogd
Directeur