Wie zijn wij?

We zijn begonnen in 2001 als ProFM Solutions.
Het bedrijf groeit al snel uit tot een nieuwe leverancier op de broadcastmarkt.
Na jaren ervaring te hebben opgedaan in de omroepwereld, ontstaat de onderneming letterlijk als een "uit de hand gelopen hobby".
Al snel vinden een aantal omroepen de weg naar Pro FM Solutions en groeit het bedrijf in de jaren daarop stevig door. Door uitbreiding van de bedrijfsactiviteiten wijzigt de naam in 2008 naar Pro FM Broadcast en kregen we de beschikking over een eigen pand. Pro FM Broadcast heeft zijn eigen plaats in de radiobroadcast markt ingenomen en inmiddels mogen we lokale, regionale, nationale, commerciële en publieke radioomroepen tot onze klantenkring rekenen. Tegenwoordig zijn onze klanten ook binnen en buiten Europa te vinden. Wij verzorgen ook de export van uw project in het buitenland.

Pro FM Broadcast streeft altijd naar een betaalbare maatoplossing, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. Met een ruim assortiment aan radio broadcastapparatuur slagen wij er in om een pasklare oplossing te bieden voor bijna ieder budget.
Van een enkel apparaat tot een complete studio, nieuw of gebruikt: het is allemaal mogelijk. Ook als u wat minder ervaring heeft met radio broadcastapparatuur dan kunnen wij u van raad en daad bijstaan. Wij proberen altijd om iedere klant één op één aandacht te geven, zodat wij een persoonlijk aanpak kunnen bieden. Daarmee onderscheiden wij ons op deze markt.
 

Aanvullende diensten

Wat doet Pro FM Broadcast nog meer.
 
Naast de verkoop van nieuwe en gebruikte zend- en audio apparatuur, houden we ons ook bezig met installatie, reparatie en verhuur van radio broadcastfaciliteiten, zoals zendapparatuur voor evenementen en STL verbindingen.
We beschikken over een werkplaats met diverse meetapparatuur, waarin vrijwel iedere reparatie of modificatie aan uw zendapparatuur door ons uitgevoerd kan worden.
Neem vrijblijvend contact met ons op of kijk eens rustig rond op onze website.
Wij zijn ervan overtuigd, dat we iets voor u iets voor u kunnen betekenen.

Gert Voogd
Eigenaar