Pro FM Broadcast 10 Jaar | Nieuwe website

We vieren ons 10 jarig jubileum met een nieuwe site 
Pro FM Broadcast 10 Jaar | Nieuwe website
Afgelopen zomer bestond mijn bedrijf 10 jaar. Een gebeurtenis die door omstandigheden wat geruisloos voorbij is gegaan. Het is toch een mijlpaal voor een jonge onderneming. Ik moet zeggen dat ik nog als de dag van gisteren weet dat ik de kamer van koophandel inliep voor de oprichting. De tijd vliegt zegt men wel eens, ik had zelf nooit gedacht dat ik nu, anno 2011, op mijn huidige locatie zou zitten en de dingen zou doen die ik nu doe. Natuurlijk ben ik mijn klanten ook erg dankbaar, zij hebben er immers voor gezorgd dat dit alles mogelijk is geworden.

Bedankt voor het vertrouwen de afgelopen jaren! Van een piepklein zolderkamer hobby bedrijfje naar dit is een droom die uitkomt en een aardige prestatie. Helaas maakt de huidige crisis, die inmiddels alweer bijna 3 jaar duurt, het ondernemen niet makkelijk maar gelukkig hebben we inmiddels bij velen toch een vast plekje in de markt veroverd. Het is ook daarom dat ik heb besloten het 10 jarig jubileum niet uitbundig en met een groot feest te vieren maar deze besparing te gebruiken waar jullie als klant ook iets aan hebben.
Zo'n 2 jaar geleden introduceerde ik een nieuwe website ter gelegenheid van het 8 jarig bestaan. Het waren onze eerste serieuze stappen in de e-commerce wereld. Naar mate de maanden voorbij gingen kwamen er wat vervelende fouten en tekortkomingen aan het licht welke we in eerste instantie hebben geprobeerd op te lossen. Naar mate de tijd verstreek leek het echter een beter idee om opnieuw te beginnen en de site op die manier meteen te verbeteren.
Aldus geschiedde en presenteer ik met enige trots Pro FM broadcast V2.0. Ik hoop dat het nieuwe strakke design en het navigeer / gebruiksgemak iedereen zal bevallen.
Een leuke actie voor alle klanten volgt nog , dus hou de site in de gaten!